Horoscoop Boogschutter december 2023 – astrologische voorspelling

Interessante en informatieve astrologische voorspellingen en horoscopen zullen u helpen de juiste beslissing te nemen in een moeilijke levenssituatie. Ontdek met uw horoscoop wat de toekomst in petto heeft voor uw sterrenbeeld. Horoscoop Boogschutter december 2023: gezondheid, financiën, geld, carrière, liefde, schoonheid, geluk. Ontdek uw persoonlijke astrologische voorspelling op deze site!

Werk

Voor de Maagd staat december in het teken van gezin en familie. Je hebt doelen gesteld voor de toekomst en het lijkt erop dat je hier ontwikkelingen in zult maken. Horoscoop december 2023 Boogschutter – lees hier de gedetailleerde astrologische voorspelling.

Geluk

doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning. Ook al help je graag met de voorbereidingen, familiebijeenkomsten zijn simpelweg niet aan jou besteed. Wat kun je verwachten in liefde, familie, carrière, financiën, gezondheid, geld, gezondheid, geluk? Horoscoop Boogschutter december 2023 helpt bij het beantwoorden van deze vraag.

Financiën

Binnen je carrière lijk je weinig ondersteuning te krijgen van zowel familie en vrienden als je collega’s. Er lijkt ook een moeizame, negatieve sfeer te hangen op de werkvloer.

Maandelijkse horoscoop Boogschutter december 2023

Met de invloed van Mercurius wordt December een morele tijd. Als Boogschutter getuige wordt van een of ander onrecht, zullen ze niet aarzelen om in te grijpen en de zaken recht te zetten.

Liefde

De Maagd in een relatie lijkt te maken te krijgen met miscommunicatie. Je zult allebei een beetje water bij de wijn moeten doen. Desondanks lijkt de relatie in de eerste helft van de maand wel romantisch en passievol. De single Maagd lijkt de liefde te kunnen vinden in zijn naaste omgeving. Je zelfvertrouwen kan worden gestimuleerd door de planeten. Binnen de familie lijken er ook misverstanden en conflicten te ontstaan. Dit kan zorgen voor een negatieve sfeer. Blijf rustig en bewaar je kalmte.

Horoscoop Boogschutter december 2023 – Carrière

Je voelt je ook aangetrokken tot filosofische, sociologische en politieke vragen. Vergeet in deze wervelwind van gedachten niet de mensen om je heen die zeker op je wachten om Kerstmis met hen door te brengen. Ze geven niet zoveel om de cadeautjes als je prettige en onvervangbare aanwezigheid. Sta jezelf toe om het volgende jaar wat kracht op te laden, en je zult zien dat je zult opstijgen in al het moois.

Gezondheid

Je hebt het gevoel dat je niet voldoende beloning ontvangt voor je inzet. Op financieel gebied lijkt het erop dat de geldstroom niet stabiel is en het financiële overzicht wat kwijt is. Neem de tijd om weer een nieuw overzicht te maken.

Familie

Onder de invloed van Mars ben je erg gevoelig voor de steken onder water van je familieleden. Daarbovenop voel je ook veel druk om de verwachtingen van de oudere familieleden waar te maken. Velen onder hen zouden je graag ergens anders zien, ook al voel je niet dat dit het pad is die je zou moeten volgen. Een verblijf in een spa of op het platteland, waar je de samenleving even kunt ontsnappen, kan de Boogschutter helpen om deze moeilijke tijd door te komen.

Geld

Deze ontwikkelingen gaan dan vooral over een persoonlijke groei, door leerervaringen. Er zullen ook aspecten uit je verleden naar voren komen, omdat deze invloed kunnen hebben op de toekomst. Je maakt je zorgen over een probleem, maar lijkt aan het eind van de maand een oplossing te hebben gevonden.

Tips en conclusies

Venus, de planeet je 6e huis van werk en gezondheid beïnvloedt begint vanaf 7 december door jouw teken te bewegen. Je werkt hard maar met plezier. Je let op details en je wilt aan je reputatie werken. Na een periode van problemen en moeilijkheden, kan je eindelijk weer wat vooruitgang boeken. Als je op zoek bent naar werk, heb je meer kansen om iets te vinden dat aan je wensen en verwachtingen voldoet. Je weet nu beter hoe je gebruik kan maken van je vaardigheden en ervaring. Probeer alleen niet te zeer op te scheppen over je prestaties. Saturnus bevindt zich in je 2e huis van inkomsten uit werk en neemt op 11 december weer zijn normale richting aan. Hierdoor komt er weer beweging in bepaalde situaties die met je inkomsten te maken hebben en die vast leken te zitten. Je ziet de dingen weer helder en realistisch. Op 18 december nemen nog twee planeten hun normale richting weer aan: Mercurius, de planeet die je 10e huis van carrière beïnvloedt en Jupiter, de planeet die heerst over het teken Boogschutter. Vanaf de 18e kun je projecten waar geen vooruitgang in zat, weer vlot trekken. Je hebt beter voor ogen wat je moet doen om verder te gaan zowel nu en op de lange duur.Dit wordt een geweldig jaar om iets nieuws te beginnen. Ieder leert voor zichzelf wat er precies moet veranderen en waar in 2023 naar moet worden gestreefd. De horoscoop kan alleen advies geven over op welk levensgebied te letten. De beslissing is aan jou! Het is belangrijk om te onthouden dat u moet leren hoe u uw emoties op de juiste manier kunt herkennen en beheersen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Boogschutter augustus 2023 – astrologische voorspelling

Interessante en informatieve astrologische voorspellingen en horoscopen zullen u helpen de juiste beslissing te nemen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *