Horoscoop Leeuw augustus 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen wat het beste is om te doen of niet te doen op een bepaalde dag. Deze kennis kan u helpen problemen te voorkomen en uw leven te verbeteren. Horoscoop Leeuw augustus 2023: gezondheid, financiën, geld, carrière, liefde, schoonheid, geluk. Ontdek uw persoonlijke astrologische voorspelling op deze site!

Werk

Voor de Stier staat augustus in het teken van familie, vrienden en communicatie. De afgelopen periode heb je niet alleen geduld en doorzettingsvermogen nodig gehad, maar ook een flinke dosis zelfkennis. Horoscoop augustus 2023 Leeuw – lees hier de gedetailleerde astrologische voorspelling.

Geluk

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw. Augustus zal een maand vol succes zijn voor Leeuw. Wat kun je verwachten in liefde, familie, carrière, financiën, gezondheid, geld, gezondheid, geluk? Horoscoop Leeuw augustus 2023 helpt bij het beantwoorden van deze vraag.

Financiën

Het lijkt erop dat je deze maand de meeste doelen kunt behalen door andere collega’s te ondersteunen. Op financieel gebied lijken de inkomsten deze maand hoger te zijn dan anders.

Maandelijkse horoscoop Leeuw augustus 2023

In augustus zal Leeuw de beste tijd van het jaar hebben omwille van hun dominante planeet, de zon. Je zal in topvorm zijn op je werk en je collega’s zullen naar je opkijken.

Liefde

Voor de Stier in een relatie lijkt deze maand minder romantisch te zijn dan andere maanden. Ook seksualiteit lijkt op een laag pitje te komen staan. De single Stier lijkt vooral op zoek te zijn naar plezier en niet naar een serieuze relatie. Binnen de familie kunnen meningsverschillen en conflicten ontstaan. Door jouw houding lijkt het erop dat deze conflicten vrij snel gesust kunnen worden.

Horoscoop Leeuw augustus 2023 – Carrière

Volg je instincten wanneer je een moeilijke beslissing moet maken en geluk zal aan je zijde staan. Je zal ook ambitieuzer zijn, wat zal opvallen bij je superieuren. Draag zorg voor je relaties met je collega’s aangezien deze hieronder kunnen lijden. Je zal het ook goed doen in zakelijke transacties, of het nu om het onderhandelen voor een verkoop, verhuur of andere financiële transacties gaat. Excellente aanbiedingen zullen praktisch uit zichzelf naar je komen en het zou een schande zijn om er geen gebruik van te maken.

Gezondheid

Desondanks zou het een goed idee zijn om wat aan de kant te zetten. Het lijkt ook niet de maand te zijn voor investeringen.

Familie

U zult niet alleen op het werk floreren, maar ook in uw persoonlijke leven. U zult stralen van positieve energie, uw omgeving positief beïnvloeden, en u kunt zeer interessante uitnodigingen verwachten voor VIP sociale evenementen. Waar u ook binnenloopt, u zult een welkome gast zijn waar iedereen een praatje mee wil maken. Laat de roem u alleen niet naar het hoofd stijgen. Natuurlijk zal uw partner trots op u zijn, maar probeer hem te laten zien dat u meer om hem geeft dan om uw populariteit.

Geld

Het heeft je wellicht moeite gekost om dicht bij jezelf te blijven, maar je lijkt nu wel te weten waar jij energie uit kunt halen. Mede hierdoor kun je deze maand de behoefte hebben om op te trekken met familie en vrienden. Deze maand lijkt je manier van communicatie ook positief en daardoor lijk je zelfs oude meningsverschillen te kunnen oplossen.

Tips en conclusies

Het eerste deel van de maand kan de Leeuw mentaal minder lekker in zijn vel zitten. Daardoor heb je kans dat je minder goed slaapt, teveel eet en je stemming minder goed is. Vooral t/m de 12de is het belangrijk met jezelf in contact te treden. Ben je op de goede manier bezig en kun je daar iets aan veranderen? Dit kan te maken hebben met relaties, sociaal contact of fysiek ongemak. In contact staan met jezelf en je omgeving zal belangrijk zijn om gezond te zijn. Laat tv, internet en sociale media niet teveel invloed op je dagelijkse levenspatroon hebben en trek er ook geregeld op uit. Dit zal zorgen dat je fitter wordt en mentaal sterker bent. In de periode van de 13de t/m de 15de doe je er goed aan met vertrouwde mensen af te spreken. Ook hier zal je emotioneel een boost van krijgen. In de periode van de 16de t/m de 18de doe je er goed aan veel buiten te zijn. Ga lekker wandelen, fietsen of skiën. In de periode van de 22ste tot de 24ste zal je wat problemen krijgen, maar daarna komt er een relaxte periode aan. Leeuwenkinderen hebben strenge, maar liefdevolle ouders nodig. Mensen die te afhankelijk van hun ouders waren of veel bekritiseerd werden, kunnen emotioneel wat meer stress ervaren. augustus is een belangrijke maand voor Leeuwen om orde op zaken te stellen. Vooral mensen, die vroeger in de opvoeding problemen hadden, kunnen last van stress krijgen. Het is verstandig om dit niet voorbij te laten gaan, maar er iets aan te doen. Er is een goede energie voor. Er wordt aangeraden meer zuivelproducten, fruit en groenten te eten. Biogarde en kefir zijn geschikt om maag- en darmklachten te voorkomen. Vrouwen moeten niet teveel aan hun fysieke uiterlijk veranderen. Verjongen doe je door gezond te leven en niet door teveel cosmetische verandering. Daar zijn sport en gezonde voeding geschikt voor. De man moet intuïtief blijven qua lichamelijke klachten. Zijn er symptomen, ga dan naar de dokter. Met name mensen die veel stress ervaren, kunnen hieraan gerelateerde ziektes krijgen.Dit wordt een geweldig jaar om iets nieuws te beginnen. Ieder leert voor zichzelf wat er precies moet veranderen en waar in 2023 naar moet worden gestreefd. De horoscoop kan alleen advies geven over op welk levensgebied te letten. De beslissing is aan jou! Het is belangrijk om te onthouden dat u moet leren hoe u uw emoties op de juiste manier kunt herkennen en beheersen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw september 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *