Horoscoop Leeuw december 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen wat het beste is om te doen of niet te doen op een bepaalde dag. Deze kennis kan u helpen problemen te voorkomen en uw leven te verbeteren. Horoscoop Leeuw december 2023: gezondheid, financiën, geld, carrière, liefde, schoonheid, geluk. Ontdek uw persoonlijke astrologische voorspelling op deze site!

Werk

De Stier lijkt een roerige en drukke maand tegemoet te gaan. Voor de Stier lijken dan ook verschillende onderwerpen naar voren te komen: financiën, carrière en liefde. Horoscoop december 2023 Leeuw – lees hier de gedetailleerde astrologische voorspelling.

Geluk

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw. In december zal Leeuw volop genieten van de kerstsfeer. Wat kun je verwachten in liefde, familie, carrière, financiën, gezondheid, geld, gezondheid, geluk? Horoscoop Leeuw december 2023 helpt bij het beantwoorden van deze vraag.

Financiën

De Stier lijkt meer werkdruk/taken te krijgen deze maand. Dit heeft juist een positief effect.

Maandelijkse horoscoop Leeuw december 2023

In december zal Saturnus in de Waterman positie de Leeuwen helpen en ze zullen hun acties baseren op de noden van hun familie. Je zal erg terughoudend zijn tijdens de feestdagen en proberen om alle tradities te bewaren.

Liefde

De Stier in een relatie lijkt in de eerste helft vooral een romantische maand te hebben, terwijl in de tweede helft van de maand juist de passie aangewakkerd lijkt te worden. Impulsiviteit lijkt ook een sleutelwoord in de relatie in december. De single Stier lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te hebben op liefde. Binnen de familie lijkt december niet positief te worden. Dit kan mogelijk ontstaan door financiële tegenvallers. Er ontstaan conflicten doordat er een gespannen sfeer hangt. Dit lijkt impact te hebben op de Stier op andere gebieden van zijn leven.

Horoscoop Leeuw december 2023 – Carrière

Dit helpt je om kalm te blijven en het zal een gunstig effect hebben, vooral op je kinderen en partner die hier dan ook erg dankbaar voor zijn. In de eerste helft van de maand vermijd je best fysieke inspanningen en langdurige verblijven buitenshuis, aangezien je vatbaar bent voor longaandoeningen en ziektes. Zelfs de gewone griep kan je er onder krijgen en op deze manier Kerstmis verknallen.

Gezondheid

Het lijkt erop dat je collega’s je hierbij ondersteunen. De relaties met collega’s lijken ook positiever dan normaal, waardoor het minder moeite gaat kosten om doelen te behalen. Op financieel gebied lijkt de Stier positieve meevallers te krijgen. Het lijkt er wel op dat het niet verstandig is om dit geld te investeren.

Familie

U kunt al uw werk achter u laten, want u heeft geen rust meer en u kunt zich richten op de kerstinkopen en de voorbereiding van de feestdagen. Na lange tijd zult u uw familie weer zien, dus besteed aandacht aan hen en luister naar hen, ze zullen u daar dankbaar voor zijn. Tijdens deze periode zal uw verbeelding u niet laten slapen, en u zult uw ideeën op de een of andere manier moeten uitvoeren. U zult goed met kinderen kunnen opschieten, dus bied aan om op uw familie of vrienden te passen als u de uwe nog niet heeft.

Geld

De maand lijkt van boven naar beneden te vliegen. Er komen uitdagingen op je pad, mogelijk zelfs tegenslagen. Desondanks lijkt het erop dat die tegenslagen ook weer een positief effect gaan hebben in de toekomst. Het lijkt erop dat de Stier weinig tijd krijgt om zich er echt druk om te maken!

Tips en conclusies

Vanaf 7 december wordt je 5e huis van liefde en romantiek geactiveerd door Venus. Hierdoor zal je anders naar de liefde kijken. Je bent meer gericht op serieuze relaties voor de lange termijn. Leeuwen kunnen intense en open discussies voeren met hun partner of potentiële partner over de toekomst van jullie relatie. Zijn er genoeg kansen voor een langdurige stabiele relatie?Met de invloed van Venus in je huis van de liefde is het makkelijker om het gesprek aan te gaan met mensen tot wie je je aangetrokken voelt. Aan de andere kant kunnen Leeuwen wel de neiging hebben om teveel over zichzelf te praten en wat je allemaal kan en doet. Hoe indrukwekkend dit ook is, probeer je een beetje terughoudend op te stellen. Voor bestaande relaties kan de invloed van Venus gunstig zijn en kan er weer wat meer ruimte komen voor romantiek. Saturnus en Jupiter, die al een paar maanden tegengesteld bewegen, nemen op respectievelijk 11 en 18 december hun normale richting weer aan in je 7e huis van relaties. Vanaf die datum worden meer dingen duidelijk en opgehelderd. Er komt weer vaart en vooruitgang in liefdesrelaties en andere soorten relaties. Probeer de laatste week van december niet te koppig te zijn, probeer geen dingen door te drukken of probeer je mening niet aan anderen op te dringen. Dit werkt op den duur alleen tegen je.Dit wordt een geweldig jaar om iets nieuws te beginnen. Ieder leert voor zichzelf wat er precies moet veranderen en waar in 2023 naar moet worden gestreefd. De horoscoop kan alleen advies geven over op welk levensgebied te letten. De beslissing is aan jou! Het is belangrijk om te onthouden dat u moet leren hoe u uw emoties op de juiste manier kunt herkennen en beheersen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw februari 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *