Horoscoop Leeuw november 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen wat het beste is om te doen of niet te doen op een bepaalde dag. Deze kennis kan u helpen problemen te voorkomen en uw leven te verbeteren. Horoscoop Leeuw november 2023: gezondheid, financiën, geld, carrière, liefde, schoonheid, geluk. Ontdek uw persoonlijke astrologische voorspelling op deze site!

Werk

De Stier kan deze maand op zoek zijn naar confrontaties. Dit komt door de stand van de planeten die passie en verlangen versterken. Horoscoop november 2023 Leeuw – lees hier de gedetailleerde astrologische voorspelling.

Geluk

Moed, zelfvertrouwen, assertief en open is Leeuw. November zal Leo een deprimerende stemming brengen. Wat kun je verwachten in liefde, familie, carrière, financiën, gezondheid, geld, gezondheid, geluk? Horoscoop Leeuw november 2023 helpt bij het beantwoorden van deze vraag.

Financiën

Binnen de carrière van de Stier lijkt er stagnatie te zijn. Er is geen positieve sfeer op de werkvloer en je krijgt weinig financiële beloning voor je harde inzet.

Maandelijkse horoscoop Leeuw november 2023

In november zullen Leeuwen veel rust en ontspanning nodig hebben. Het voorbije jaar is niet bepaald rustig verlopen, waardoor je deze maand vermoeid en uitgeput inkomt.

Liefde

De relatie van de Stier lijkt te worden beïnvloed door professionele problemen en verplichtingen. Gelukkig blijft de communicatie in je relatie wel sterk, wat juist nu van belang is. Na de eerste helft van de maand vinden romantiek en sensualiteit hun weg weer terug naar je relatie. De single Stier heeft vooral kansen op liefde in de eerste helft van de maand. Je lijkt krachtig over te komen en dit is van positieve invloed op de kansen die zich aandienen. Binnen de familie ontstaat wrijving. Sommige familieleden krijgen het gevoel dat ze op hun teentjes moeten lopen. De sleutel is rust en kalmte, om te voorkomen dat jij je in conflicten mengt.

Horoscoop Leeuw november 2023 – Carrière

Kies voor voldoende slaap of ga naar een spa. Er is geen twijfel over dat je lichaam dit nodig heeft. Je werkprestaties zijn niet super en je zal uitkijken naar het einde van het jaar. Vermijd daarom ingrijpende loopbaanwijzigingen en evenementen aangezien je ze niet met je gewoonlijke toewijding kan tegemoet treden.

Gezondheid

Daarnaast ontvang je ook weinig ondersteuning van je collega’s. Mede daardoor vind je het soms lastig om doelen te behalen en taken op tijd af te hebben. Op financieel gebied lijkt het erop dat er hard gewerkt moet worden om de financiën stabiel te houden.

Familie

U zult moe worden en zin krijgen om u af te sluiten. Tegelijkertijd moet u zichzelf beschermen tijdens deze sombere periode en zich warm aankleden zodat u niet wordt getroffen door een of andere ziekte, waar u deze maand vatbaarder voor zult zijn. Door uw contemplatieve denkstijl zult u behoefte hebben aan wat ontspanning van uw gedachten. Als u daarom niet in het gezelschap van vrienden wilt zijn, mediteer dan of drink thuis een glas wijn en kijk naar uw favoriete film.

Geld

Je bent dus niet bewust op zoek naar de confrontaties, maar je lijkt op zoek te zijn naar de intimiteit en connectie die ontstaat bij de confrontatie. Probeer negatieve emoties los te laten en voorkom dat je naar deze emoties gaat handelen.

Tips en conclusies

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina. Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums. Er is kosmische energie, die zorgt dat de Leeuw wel eens te luxe en overdreven leeft. Pas niet alleen op voor grote, maar ook kleine aankopen die uiteindelijk een miskoop worden. Let ook op misleiding van mensen die denken dat ze teveel gebruik kunnen maken van jouw goedheid om mensen tevreden te houden. November is een maand van dood en wedergeboorte, wat intense energieën los kan maken, maar die over het algemeen positief blijven. De intense krachten komen vanuit Mars, Mercurius en de Zon die in de spirituele en mysterieuze Schorpioen reizen. Deze planeten staan in je sector van familie thuissituatie en familie. De Schorpioen versterkt hierbij emoties. Bepaalde gevoelens die je de laatste tijd onderdrukt had, kunnen nu sterk naar buiten komen. Je moet er een groot deel van de maand dan ook opletten dat je bepaalde zaken onder de loep kunt nemen om te veranderen. Dit kan er wel voor zorgen dat je kwetsbaarder bent. Aan de andere kant is er betrouwbare en oprechte energie, waardoor je er vanuit kan gaan, dat de veranderingen je leven flink kunnen verbeteren. In de periode van de 8ste t/m de 12 zal het vierkant dat Mars met Saturnus vormt, zorgen dat er wat obstakels zijn, die vooral je liefdesleven kunnen beïnvloeden. Saturnus geeft onderzoekende energie, die gericht is op het vinden van stabiliteit. Daardoor kan de Leeuw het leven overdenken en dat kan in een relatie voor mooie momenten zorgen. Mensen met een mindere relatie kunnen echter wel bedenken of ze hier in verder moeten gaan. Singles overdenken nu, waarom ze nog vrij zijn en kunnen over eerdere relaties en bepaalde mensen nadenken. De energie is intens, maar uiteindelijk zullen de meeste keuzes die je maakt zorgen dat je besluiten neemt, die voor de toekomst gunstig zijn. Het vierkant tussen Mars en Saturnus brengt gevoelens bij de Leeuw, waardoor deze zich geregeld onmachtig voelt, waardoor het een uitdaging is hiermee om te gaan en de juiste weg te volgen. Gevoelens voor relaties, familie en andere mensen, met wie je intens contact hebt, kunnen jou soms wel eens verwarren.Dit wordt een geweldig jaar om iets nieuws te beginnen. Ieder leert voor zichzelf wat er precies moet veranderen en waar in 2023 naar moet worden gestreefd. De horoscoop kan alleen advies geven over op welk levensgebied te letten. De beslissing is aan jou! Het is belangrijk om te onthouden dat u moet leren hoe u uw emoties op de juiste manier kunt herkennen en beheersen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw januari 2023 – astrologische voorspelling

Echte en gratis horoscopen over een verscheidenheid aan onderwerpen zullen u helpen erachter te komen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *